Till senaste kommentaren

Vad erbjuder ni för tjänster mer än bokning av anläggning?

Vad erbjuder ni för tjänster mer än bokning av anläggning?
Svenska Möten

Kommentarer

 • För att använda våra tjänster för att boka möten och konferenser behöver du inte vara avtalskund. Det är en tjänst som vi erbjuder alla och det kostar ingenting extra. Vi erbjuder inte bara bokning av anläggning utan en hel rad av andra tjänster för att förenkla för dig att boka din konferens, kick-off eller möte.

  Våra tjänster:

  Bokning av anläggning. Vi har anläggningar över hela Sverige och ger flera förslag utifrån syftet med ert möte. Platsen gör skillnad! Våra medlemsanläggningar är alla kvalitetssäkrade och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

  Bokning av restaurang och evenemang. I samband med ditt möte på en anläggning kan vi tipsa om och boka närbelägna restauranger och evenemang.

  Bokning av moderator, talare eller artister. Vi kan boka relevant talare eller moderator utifrån syftet med mötet. Vi kan även boka artister.

  Bokning av aktiviteter. Rätt aktivitet kan göra mötet effektivare, bygga teamkänsla och göra mötet minnesvärt. Vi ger gärna förslag utifrån syftet på ert möte.

  Projektledning och eventbokning. Våra erfarna projektledare samordnar ditt möte, från planering till uppföljning, och hjälper dig att boka ditt event.

  Deltagarhantering. Vi hjälper till med bland annat inbjudningar, deltagarregistrering, betalningsläsningar och uppföljning.

  Mötesutvärdering. En enkät före och efter möte via sms eller e-post.

  Dessutom kan vi hjälpa er att hantera möten på en strategisk nivå:

  Mötesbarometer. Genom en djupgående undersökning hjälper vi er att komma till insikt kring hur ni mäts idag och vad ni kan förbättra.

  Möteskompass. Vi hjälper er att ta fram nya och tydliga riktlinjer som beskriver när, hur och varför ska ni mötas.

  Mötesinspiration. Välkommen att boka föreläsningen ”Så skapar du bättre möten” – inspiration, tips och konkreta verktyg.

  Möteskunskap. Gå vår uppskattade utbildning för chefer och mötesledare om hur man skapar värdefulla möten, frän start till mål.


  Svenska Möten

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.