Till senaste kommentaren

Hur gör företag med fysiska möten under covid-19?

Hur gör andra företag och organisationer med fysiska möten under covid-19? Ställs det in, eller ställs det om?
Svenska Möten Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Vi ser nu att fler och fler företag och organisation vågar mötas fysiskt men coronaanpassat.

  Med coronaanpassat menar vi att vi hjälper företagen att hitta mötesanläggningar där grupper kan mötas avskilt eller i lokaler där det finns mycket plats för att kunna hålla avstånd. Istället för en lokal bokas det istället två mindre, eller lite mer luftigt. Det är också vanligt att företag bokar anläggningar som kan erbjuda digitala videotjänster för de deltagare som deltar hemifrån pga olika orsaker. Möjlighet till videouppkoppling med bra teknik är numera det normala.

  Det är vanligt med utomhusaktivitet eller ett promenadmöte under agendan och om det ingår övernattning så bokas enkeltrum för tryggheten.

  Så kallade hub-möten blir mer och mer vanligt, då de olika avdelningarna runt om i landet inte vill resa till varandra och därför kan mötas digitalt men tillsammans.

  Här har vi en checklista med hur du kan mötas fysiskt och coronaanpassat, https://www.svenskamoten.se/nyheter/checklista-sa-planerar-du-ett-coronaanpassat-mote-i-host/

  Sveriges mötesplatser tar sitt fulla ansvar för att minska smittspridningen och vidtar alla åtgärder för att ni ska kunna mötas tryggt och coronasäkert.

  Fråga oss så guidar vi er rätt!
  Lollo Blomberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.